Vad behöver jag? Vilka produkter passar just MIN hårtyp?

Tänk på att alla produkter för lockigt hår inte nödvändigtvis passar just DITT hår. Vi har olika hår med olika DNA, historia och önskemål. Därför kräver våra hår olika produkter och vård. Vilken hårtyp är merparten av ditt hår?

Min onlinebutik är fylld med produkter som jag själv använder och gärna rekommenderar. Jag skickar dina produkter så fort jag kan på vardagar och meddelar dig när paketet lämnar min famn.

OBS. Salongen är inte sponsrad av något specifikt märke. 

Vill du ha goda råd av mig innan du handlar produkter så går det att boka en tid för konsultation/chatt med mig. Det heter digital konsultation i webbutiken.Att grovt generalisera produkter till en specifik hårtyp inte alltid blir helt rätt. Olika produkter kan fungera i olika sammanhang. Så man kan säga att det beror på vad du använder för andra produkter i din rutin. Vad ditt hår har för historia och hur du vill påverka håret eller att håret skall upplevas. 

Känn efter vad din hårbotten behöver och anpassa schampo efter det. 

Känn efter vad dina längder och toppar behöver och anpassa inpackning och balsam efter det. Ge gärna håret lite olika tillsatser som fukt, olja & proteiner vid olika tillfällen. Det kan bli för tungt att tex. BARA använda fuktgivande produkter bara för att håret är lockigt och därmed känns torrt och frissigt.

Nedan följer rekommendationer till olika hår-strukturer.


Visar 1–8 av 109 resultat